Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Körömdísz / Bársonypor 06 Narancssárga

Körömdísz / Bársonypor 06 Narancssárga
250 Ft
Menny.:db
250 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

BÁRSONYPOR:

Használat:

  1. Buffereljük fel az elkészült köröm felületét akár porcelán, zselé vagy Gél Polish-al díszített a köröm. (Teljes felület esetén legyen az alap a bársonyporral megegyező vagy hasonló színű!)

  2. A teljes felületet kenjük le fixálásmentes fényzselével,

  3. Szójuk fel a bársonyport, majd UV lámpában 3 perc alatt köttessük készre. Vagy öntsük a bársonyport kis edénykébe és mártsuk bele a lekent körömfelületet. FONTOS: a bársonypor legyen mindig nagyon "laza" állapotú - minden köröm után alaposan lazítsuk fel keveréssel a tálkában maradt port, s csak ez után mártsuk bele a következő körmöt!

  4. Ha nem a teljes körömfelületet bársonyozzuk csak a szabadszélt vagy mintát, akkor a bársonyozás legyen a legutolsó lépés! Minden egyéb díszítést, fényzselézést, kövek ragasztását végezzük el. Végül húzzuk át a bársonyozni kívánt területet fixálásmentes fényzselével, és bársonyporozás után köttessük meg UV lámpában.

  5. Lámpázás után az esetleges felesleget tiszta, száraz puha ecsettel távolítsuk el.

körömlakkal:

Bársonyporral azonos vagy nagyon hasonló színű körömlakk felkenése után az átlátszó még nedves fedőlakkba szórjuk óvatosan, Száradás után a felesleget eltávolítjuk.