Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

INNO-SEPT FRESH 1 liter Fertőtlenítő Oldat, Kéz és felületfertőtlenítő

Ár:
2.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron

INNO-SEPT FRESH 1 liter Fertőtlenítő Oldat, Kéz és felületfertőtlenítő Kéz és felület fertőtlenítő folyadék, szórófejes, felhasználásra kész.

Baktericid (MRSA), yeasticid, sz.virucid, tuberkulocid

Menny.:db

Leírás

Foglalkozásszerű felhasználásra készült felhasználásra kész folyadék (terméktípus PT1, PT2, PT4). Felhasználható a magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás valamint a szolgáltató ipar különböző területein. 

Higiénés kézfertőtlenítés: Juttassunk a tenyérbe kb. 3 ml INNO-SEPT FRESH fertőtlenítő oldatot, majd alaposan dörzsöljük be a keveréket 30 másodpercig és hagyjuk megszáradni. A tuberkulocid hatékonyság elérésére 1 perc behatási idő szükséges.

Felületfertőtlenítés: Permetezze a keveréket a felületre, vagy a fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendővel kezelje a felületet úgy, hogy a fertőtlenítőszer a felületet teljesen benedvesítse és kezeletlen részek ne maradjanak. Minimális behatási idő: 5 perc.

A behatási idő letelte után a szer maradványait a kezelt felületről– a padozat kivételével- alapos ivóvizes öblítéssel kell eltávolítani. Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell.

Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid, tuberkulocid, szelektív virucid (burkos vírusokra)

Alkalmazási feltételek: koncentráció: töményen kell alkalmazni